YDD Akademi – Celal Seçkin

Celal Seçkin, BSc, CMC

 

ODTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Celal Seçkin 15 yıl haberleşme sistemleri üretiminde mühendis ve yönetici olarak çalıştı.

 

Türkiye Mükemmellik Ödülü (1998-2000) ve EFQM Mükemmellik Ödülü (Ekim 2000-Aralık 2003) Yöneticisi, KalDer İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Uluslararası ve ulusal etkinliklerde organizasyon komitesi üyesi, oturum başkanı, çalıştay yöneticisi ve konuşmacı olarak yer aldı. KalDer’in üniversitelerle (Boğaziçi, Sabancı, Bilgi ve Okan) gerçekleştirdiği sertifika programlarında eğitmen olarak yer aldı.

 

Celal Seçkin yurtiçi ve yurtdışında kamu ve özel sektörden çok sayıda kuruluşa kurumsal mükemmellik, EFQM Modeli, özdeğerlendirme, kurumsal performans yönetimi, liderlik, değişim yönetimi, stratejik planlama, süreç yönetimi, sürekli iyileştirme konularında ve ödül süreçlerine hazırlığa yönelik eğitimler vermiş, danışmanlık ve kurumsal mükemmellik değerlendirmeleri yapmış olup, birçok ülkede EFQM adına eğitim vermekte, eğitmen akredite etmekte ve değerlendirici yetiştirmektedir.

 

Uluslararası Sertifikalı Yönetim Danışmanı (CMC) olan Celal Seçkin Kasım 2016’da KalDer Mükemmellik Elçisi, Şubat 2017’de EFQM Türkiye Elçisi olarak atanmış olup, Yönetim Danışmanları Derneği Meslek Kurulu Üyesi ve ICMCI Meslek Komitesi Başkanıdır.