Neden Yönetim Danışmanlığı – Rıza Altuğ

Neden Yönetim Danışmanlığı – Rıza Altuğ

ŞİRKETLER NEDEN YÖNETİM DANIŞMANLIĞI HİZMETİ ALMALI?

Yönetim danışmanlığı, şirketlerin ve kurumların yönetim ve işletim sorunlarını analiz ederek, çözüm önerileri sunan, fırsatları ortaya koyup değerlendirilmesini sağlayan, şirket ve kurumların değişimi yönetmelerine ve uygulamalarına destek olan ve nihayetinde kurumsal hedeflerine ulaşmalarına yardım sağlayan bağımsız ve objektif bir profesyonel hizmettir.

Ekonomik şartların zorlaştığı dönemlerde özellikle KOBİ’lerin Yönetim danışmanlığı hizmeti alması son derece önemli ve faydalıdır. Zor zamanları atlatabilmek, krizleri fırsata çevirmek ve krizlerden ayakta ve kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atmış olarak çıkmak Yönetim Danışmanları desteği sayesinde çok daha kolay olacaktır.

Yönetim danışmanı çok bilen değil, çok görmüş ve tecrübe etmiş bir kişidir. Yönetim danışmanı yardımcı olduğu her şirkette ve projede mutlaka kendisi de bir şeyler öğrenerek bu bilgiyi daha sonra yardımcı olacağı diğer şirketlerin de kullanımına sunar. Yani yönetim danışmanlığı aynı zamanda bir bilgi üretim ve paylaşım hizmetidir.