9 Mayıs Networking Buluşması: Yönetim Danışmanlığı Dijital Dönüşüm İş Modeli Uygulaması

YDD Networking 12

9 Mayıs Networking Buluşması: Yönetim Danışmanlığı Dijital Dönüşüm İş Modeli Uygulaması

9 Mayıs akşamı gerçekleştirilen YDD Networking Buluşmaları’nın konusu “Yönetim Danışmanlığı Dijital Dönüşüm İş Modeli Uygulaması” oldu.

İşletmelerde verimlilik ve karlılığın sürekli daha fazla teknoloji ile desteklendiği günümüzde, yönetim danışmanlığı hizmetleri de teknolojinin getirdiği avantajlardan daha fazla yararlanmaya başladı. Hizmet verdiği firmaların firmaların kalite ve kâr odaklı bir yapıda kurumsal sürdürülebilirliğini sağlamayı hedefleyen yönetim danışmanlarının, çalışmalarında bilgi teknolojilerini kullanması birçok avantaj sağlıyor. Hizmet verilen müşterilere yönelik veri toplama ve analiz yazılımlarına ek olarak, yönetim danışmanlığı projelerinin izlenmesi ve performansın değerlendirilmesi de danışmanlık firmalarındaki kurumsal sürdürülebilirlik açısından büyük önem taşıyor.

 

Bir diğer önemli unsur ise, giderek karmaşıklaşan yönetim danışmanlığı hizmet taleplerinin karşılanabilmesi için bireysel çalışan, farklı konularda uzmanlaşmış yönetim danışmanlarının deneyim ve uzmanlıklarını birleştirme zorunluluğu. Büyük danışmanlık firmalarının sahip olduğu avantajlara sahip olamayan küçük danışmanlık şirketleri ve bireysel çalışan danışmanların rekabetçi olabilmeleri için kümelenmeye gitmeleri büyük önem taşıyor.

 

Bu kapsamda gerçekleşen 12. Networking Buluşması’nda, İzmir merkezli Aconplus firması tarafından geliştirilen yönetim danışmanlığı analiz ve raporlama bazlı yazılımın da tanıtıldığı gecede, yönetim danışmanlarının kümelenme gereği de tartışıldı. Aconplus’ın bir diğer misyonu da Türkiye’deki nitelikli yönetim danışmanlarını tek çatı altında toplamak ve merkezi denetim çerçevesinde ortak danışmanlık projelerine imza atmak.

 

YDD olarak senelerdir gerçekleştirdiğimiz networking faaliyetlerinde, ana hedefimiz bireysel çalışan yönetim danışmanlarını bir araya getirmek, bir taraftan bilgi paylaşımında bulunurken bir taraftan da üyelerimizin birlikte iş yapma potansiyellerini güçlendirmektir.

 

Tüm üyelerimizi, üye adaylarımızı ve meslekdaşlarımızı düzenli olarak gerçekleştirdğimiz networking buluşmalarına bekliyoruz.

 

 

YDD Networking 12
YDD Networking 12
YDD Networking 12
YDD Networking 12
YDD Networking 12
YDD Networking 12
YDD Network 12