19 Haziran Networking Buluşması: Yalın Yönetim Modeli Çalıştayı

YDD Networking #13

19 Haziran Networking Buluşması: Yalın Yönetim Modeli Çalıştayı

Yaz dönemine girmeden önceki son “Networking Etkinliği”, 19 Haziran’da yapıldı.

 

Üyelerimiz ve takipçilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen networking buluşmasının bu sefer konusu Yalın Yönetim Modeli üzerine düzenlenen çalıştay oldu.

YDD üyesi ve yalın yönetim danışmanlığı yapan Mehmet Aziz Ermer’in konuşmacı olduğu çalıştayda, ülkemizdeki küçük ölçekli işletmelerin verimliliklerinin ve karlılıklarının arttırılması, maliyetlerinin azaltılması konularında yönetim danışmanlarının yapabilecekleri, kamunun verebileceği destekler ve işletmelerde yapılabilecek bilinçlendirme çalışmaları tartışıldı.

Çalıştayın bitiminde Mehmet Ermer yazmış olduğu “Verimsizlik Tuzağından Çıkış: Türkiye İçin Bir Kalkınma Modeli: Yalın Yönetim” başlıklı kitabını imzaladı. Kitabı satın almak isterseniz buradan temin edebilirsiniz.

Üyemiz Mehmet Aziz Ermer’e, danışmanlık literatürüne özgün, yerli ve Türkçe yayın kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Tüm yönetim danışmanlarının ve üyelerimizin mesleğimize, sektöre ve ülkemize faydalı olacak özgün, yeni eserler üretmelerini dileriz. YDD yönetimi olarak sektörümüzü güçlendirecek yayınları paylaşmaya, duyurmaya açığız.

 

Tüm üyelerimizi ve üye adaylarımızı networking buluşmalarına bekliyoruz.

 

YDD Networking #13
YDD Networking 13
YDD Networking #13
YDD Networking #13
YDD Networking #13